Koolhydraatarm

Weight Loss Challenge

weight-loss-challenge

Afvallen, voor mij al jaren wat zeg ik tientalle jaren een strijd, een strijd die ik heel vaak heb verloren maar sinds twee jaar aan het winnen ben. Inmiddels ben ik 40kg afgevallen en daar ben ik ontzettend trots op maar dat betekent niet dat ik er al ben. Ik moet nog 25kg afvallen en die laatste 25kg wil ik graag doen met jullie!

Waarom samen met jullie?

Ik had 10 jaar geleden zo graag gewild dat er iemand naar mij toe was gekomen die had gezegd; ”Ik doe dit dieet en het werkt echt!”. Ik geloof direct dat ik zonder aarzeling meteen was begonnen. Maar voor mij was er 10 jaar geleden nog niet iemand die mij dit dieet had gegeven en heb ik ondertussen van alles geprobeerd om alsnog af te vallen. Dit zorgde voor het bekende jojo effect en uiteindelijk kwam ik na de geboortes van mijn kids en een schildklier die ermee stopte enorm aan. Ontzettend balen!


Maar nu ben ik dus op een hele goede weg beland en deze weg wil ik ontzettend graag met jullie vervolgen. Maar waarom dan samen? Ik merk dat het ontzettend motiveert als ik berichtjes van jullie krijg op mijn blogs, het voelt zo ontzettend goed alle positieve energie! Buitenom dat ik denk dat ik ook zelf jullie iets te bieden heb, denk ik dat het ook leuk is om samen te sparren en elkaar te motiveren en soms lekker te klagen als het even niet lukt.

Wat gaan we doen?

Voor mij betekent deze challenge een jaar lang mijn best doen om mijn 25kg eraf te krijgen, maar voor jullie heb ik de tijd iets korter gedaan. Natuurlijk zal ik mijn hele jaar updates blijven plaatsen, en recepten en motivatie. Echter duurt de challenge 8 weken, mocht je daarna mee blijven doen is dat natuurlijk ontzettend leuk! Wat we gaan doen en hoe? Dat kun je allemaal lezen in mijn e-book.

Waar volgen?

Mocht je mijn ervaringen, mijn voortgang willen volgen? Hou deze site en mijn MooiMama Instagram account goed in de gaten voor updates.

Mijn e-book

En nu het belangrijkste gedeelte van mijn blogpost vandaag, de verwijzing naar mijn e-book! Ik ben zo enorm benieuwd naar jullie meningen, het begon met iets kleins maar ik ben best wel trots op het eindresultaat!

Download het MooiMama Weight Loss Challenge E-book

Download het MooiMama Weight Loss Challenge E-book (aangepaste versie)

Doe je mee?

Ben je na het lezen van mijn e-book overtuigd? Doe je ook mee? Laat het onder dit berichtje weten.Β  Ik kijk er naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan! Hou de pagina’s ook goed in de gaten voor leuke winacties die bij deze challenge horen. Resultaat mag beloond worden toch πŸ˜‰

 

Een bericht gedeeld door Tamara (@mooimama.nl) op

11 Comments
Share

Tamara

11 Comments

 1. Lara
  3 januari 2018 at 1:53 pm

  Ik doe mee

 2. Brigitte Donkers
  3 januari 2018 at 4:42 pm

  Ik doe graag mee.

 3. Wendy
  4 januari 2018 at 6:23 pm

  Ik wil graag meedoen

 4. Kat
  5 januari 2018 at 8:44 am

  Count me in!

 5. Conny
  6 januari 2018 at 1:00 pm

  Ik ga er voor!

 6. Carool
  6 januari 2018 at 6:52 pm

  Ik doe mee

 7. Gien
  7 januari 2018 at 8:44 am

  Ik doe mee, moet er ook 25 en vind t erg moeilijk.

 8. Wenneke
  7 januari 2018 at 7:50 pm

  Ben vandaag begonnen!

 9. Magda
  7 januari 2018 at 8:38 pm

  Ik doe ook mee, moet er ook 25 af en kan alle hulp gebruiken.

 10. Sandra
  7 januari 2018 at 11:01 pm

  Ik wil graag meedoen

 11. Jamila
  11 januari 2018 at 8:40 pm

  Ik doe mee ,moet ook 25 eraf

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*

%d bloggers liken dit: