Mooi Mama

mooi-mama

Twee jaar geleden zou ik niet hebben kunnen bedenken dat ik een website zou kunnen beginnen met de titel Mooi Mama. Dit omdat ik mijzelf helemaal niet zo mooi vond op dat moment, van binnen maar ook van buiten niet. Eigenwaarde was ver te zoeken, en over mijn uiterlijk was ik al helemaal niet te spreken.

Ik had altijd het idee dat ik mijzelf pas mooi zou vinden als ik afgevallen zou zijn, om die reden ben ik jaren na jaren bezig geweest met alle veelbelovende diëten. Ik viel dan heus wel een paar kilo af, maar uiteindelijk was dat niet het gene wat ik echt nodig had.

Twee jaar

Twee jaar geleden begon mijn reis, een reis die ik met jullie ga delen, maar ook met jullie verder wil ontdekken. Ik begon toen een therapie welke mijn leven heeft veranderd, en door die therapie en doordat ik op dat moment van mijzelf heb leren houden is er zoveel veranderd. Ik heb toen pas kunnen begrijpen dat het allemaal in jezelf begint, niet andersom.
Ik hou nu van mijzelf, en ben inmiddels 40kg lichter, en dat begon allemaal met van mijzelf leren houden. Mijzelf mooi vinden van binnen en van buiten.

Hoe nu verder?

Ik leer nog elke dag, ik maak nog steeds fouten.. maar ik laat ze ook sneller los. Ik hoef niet alles op te lossen, ik hoef niet altijd maar een ander te helpen, ik mag ook wel eens aan mijzelf denken. Ik hou van mijzelf, maar ook van mijn lichaam zoals het is, maar natuurlijk wil ik ook graag wat ouder worden, dus moet ik nog 25kg afvallen voor een gezond BMI. En in die reis neem ik jullie ook mee, de eerste 40 heb ik alleen gedaan… de volgende 25 samen met jullie…

Hoe ga je dat dan doen?

Dat is een hele goede vraag, ik ga natuurlijk verder met de manier die voor mij werkte voor de 40kg. Maar wat die manier was, die houdt ik nog even voor mijzelf. Voor nu dan, want vanaf januari kunnen jullie met mij mee doen. Niet persé om af te vallen, maar ook om goed voor jezelf te zorgen met gezonde voeding, lekkere recepten en vooral veel plezier!

 

0 Comments
Share

Tamara

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*

%d bloggers liken dit: