Koolhydraatarm

Juizs Detox Dag 1 – 5

juizs-detox-dag-1-5

Vandaag is mijn eerste dag van mijn 5 daagse Juizs detox sapkuur, ik moet je eerlijk bekennen dat ik echt op dit moment denk waar ben ik aan begonnen. Op dit moment ben ik mentaal verder van sterk, en ik heb toch wel het idee dat je een knop om moet zetten om dit te kunnen doen. Echter heb ik vertrouwen in mijn wilskracht, en ga ik alsnog proberen om van mijn suikerverslaving af te komen met deze detox om vervolgens gezond verder te kunnen werken.


Ontbijt

Deze ochtend ben ik begonnen met mijn eerste sapje, ik moet zeggen deze beviel super goed! heerlijke smaak en ik zat ook direct vol. Dit sapje mocht ik dus om 10:00 eten en was voor de eerste honger. Het was de Liquid Salad Spinach.  Deze is gevuld met Spinazie (Reinigend), Komkommer (Vochtafdrijvend), Appel (Stoelgang bevorderend) en Limoen (Reinigend). Tot dusver nog nergens om over te klagen.

Een bericht gedeeld door Tamara (@mooimama.nl) op

Lunch

Mijn tweede sapje mocht ik om half 1 en dat was dus mijn lunch, ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel echt op aan het wachten was. Mijn maag was enorm aan het knorren en ik had ook echt trek.  Mijn lunch was een Liquid Salad Beetroot-Açai met Rode biet (Zuurstof opname), Açaibes (Anti-oxidant), Komkommer (Vochtafdrijvend) en Bosbes (Anti-oxidant). De smaak was niet echt vies, maar het was ook niet echt dat je denkt van wat lekker! haha Ik heb hem wel helemaal opgedronken en vervolgens 2 glazen water omdat je per dag toch echt 1,5 liter minimaal moet drinken.

Een bericht gedeeld door Tamara (@mooimama.nl) op

Tussendoortje

Als tussendoortje mocht ik opnieuw om half 4 een flesje leegdrinken. Ditmaal was het een vloeibare boerenkool salade met Boerenkool ( Reinigend), Ananas (Anti-sugarcravings) en Gember (Fat burner). Dit was wel even lekker met het warme weer, op de een of andere manier heb je dan toch meer behoefte aan lichtere maaltijden. En met dit hoef je niet eens na te denken wat je moet eten.  Op dit moment heb ik ook niet echt trek meer in iets.

Een bericht gedeeld door Tamara (@mooimama.nl) op

Avondeten

Rond half 6 ben ik eten gaan maken voor de rest van mijn huishouden, dat viel toch wel enorm tegen hoor. Ik had enorm trek in een kaassnitzel, maar heb mijzelf weten te weerhouden. Ik heb terwijl mijn gezin aan het eten was mijn laatste flesje om half 7 gaan drinken, samen met een 40 gram zakje nootjes. (De nootjes waren het lekkerste ooit!) Het courgette drankje was echt niet mijn ding, dus dat valt dan best tegen als het je avondeten is. Wel opgedronken en nog een grote kop thee erna.  Mijn avondeten bestond uit een Courgette salade met Courgette (Kalium en vitamine B9), Andijvie (Mineralen) Komkommer (Vochtafdrijvend) en Kiwi (Vitamine C). Daarbij mocht ik BitesWeLove: ongebrande noten/bonen als eiwittenbron.

Een bericht gedeeld door Tamara (@mooimama.nl) op

Tussendoor had ik infusion water, wat je mocht drinken. Deze was met komkommer en basilicum. Best een lekkere combinatie!

Slapen.. Slapen.. Slapen…

Na de hele dag voelde ik mijzelf best moe, en ben dan ook tegelijk met de kinderen naar boven gegaan. Ik heb zowaar geslapen van 8:30 tot vanmorgen half 6. (Met wel momenten tussendoor waarin je naar de wc moet, want plassen dat doe ik echt heel heeeel heeeel veel)

De eerste dag is mij qua honger echt onwijs meegevallen, ben benieuwd hoe de tweede dag zal zijn!

0 Comments
Share

Tamara

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*

%d bloggers liken dit: