Hallo wereld.

hallo-wereld

Een geboorte van een website is natuurlijk niet te vergelijken met de geboorte van een kind, echter is deze geboorte voor mij ook op een bepaalde manier heel spannend geweest. Een nieuwe stap, een nieuwe blog. Gericht voornamelijk op het mama zijn, hoe mooi het is om moeder te mogen zijn, maar ook hoe je als mama goed voor jezelf kan zorgen. Een blog gevuld met Lifestyle, Beauty, ervaringen en recepten.

Het begon inmiddels nu al 5 jaar terug, toen ik met het idee kwam om een eigen blog te starten. Ik schreef inmiddels al jaren voor vakbladen, maar omdat deze niet echt in mijn interessegebied lagen. Ontstond daar DigiMama.nl een website voor en door moeders. Al jaren heb ik ontzettend veel plezier van mijn blog, maar toch wil ik graag iets meer. Een extra blog, die meer gericht zal zijn op lief zijn voor jezelf, jezelf iets gunnen, jezelf mooi kunnen voelen, gezond en ach de dagelijkse dingetjes. 

Een nieuwe reis op een nieuw blog, ik hoop dat jullie weer opnieuw met mij mee reizen. Ik hoop jullie inspiratie te geven, jullie te laten zien hoe ik probeer van het leven te genieten. Hoe ik probeer mijzelf te laten voelen dat ook ik er mag zijn, en ik jullie daarin ook een beetje kan laten voelen dat ook jij er mag zijn en je elke dag mooi mag en kan voelen. 

Mama zijn is het mooiste wat er is, maar jezelf het waard en mooi vinden van binnen en van buiten is ook van onschatbare waarde. 

0 Comments
Share

Tamara

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*

%d bloggers liken dit: