Hartige Recepten

Courgetti van courgette

courgetti-van-courgette

Koolhydraatarm eten het komt steeds meer positief in het nieuws, en daar sta ik compleet achter. Sinds ik met deze levensstijl ben begonnen merk ik zo’n groot verschil in alles wat met mijn lichaam te maken heeft. Ik val niet alleen goed af, maar heb ook dubbel zoveel energie. Nu vragen veel mensen zich af wat ik nou überhaupt nog mag eten, aangezien ik dol ben op koken en bakken deel ik graag mijn baksel  en gerechten met jullie zodat ook jullie kunnen zien dat het best goed te doen is.. dat koolhydraatarme eten.. Dit keer deel ik het recept voor Courgetti, spaghetti maar dan anders 😉

 

Courgetti, als in spaghetti maar dan gemaakt van sliertjes courgette, heel smaakvol en het vult ook nog eens heel goed.

Benodigdheden 

200 gram Courgetti zelfgemaakt (ook te vinden bij de AH)
25 ml tomatensaus
125 gram kipfilet (gesneden in blokjes)
5 champignons (in plakjes gesneden)
1 halve ui (fijn gesneden)
1 teen knoflook (geperst)
2 theelepels Italiaanse kruiden

Bereiding

Bak de blokjes kip met een snuf peper en zout in een scheutje olie
Doe hier de ui, knoflook en champignons bij en bak dit tot de champignons goed gebakken zijn en het ui glazig.
Voeg de Courgetti en de tomatensaus toe met daarbij de twee theelepels Italiaanse kruiden.
Wok dit geheel op hoog vuur 5 minuten, en schep goed door.

Doe jij ook mee?

Doe jij ook mee met de Mooi Mama weight loss challenge? Je vind mijn gratis e-book in mijn laatste blogpost, gevuld met tips, recepten en ideeën! Hou de website en mijn Instagram in de gaten voor nieuwe recepten en leuke winacties!


Lekker met nog wat geraspte Parmezaanse kaas, of stukjes gesmolten mozzarella.

Bon Appétit!

 

0 Comments
Share

Tamara

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*

%d bloggers liken dit: